Mihai Neşu nu s-ar mai face fotbalist: Viaţa mea e mult mai fericită şi împlinită decât când eram sănătos

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Neşu
Mihai Neşu

Mihai Neşu a adunat o mulţime de momente nefericite în ultimul deceniu, dar a trecut peste toate cu capul sus şi a găsit numeroase lucruri care îi aduc bucurii.

Mihai Neşu a declarat că dacă s-ar naşte din nou, nu s-ar mai face fotbalist. ”Viaţa mea e mult mai fericită şi împlinită decât când eram sănătos! Dacă m-aş mai naşte acum, nu m-aş mai face fotbalist. Sunt lucruri foarte frumoase care îţi aduc bucurii, în afară de fotbal. Acum, de când am centrul de copii cu dizabilităţi, am o bucurie foarte mare pentru că pot să le fiu de folos şi mi-am redescoperit pasiunea pentru design şi arhitectură”, a spus fostul jucător stelist la emisiunea ”La cină”, de la Digi 24.

”Am avut gânduri să nu îţi mai doreşti să trăieşti, dar ceva m-a făcut să merg mai departe, să caut care e sensul pe pământ. Dacă tot nu ai murit, ce faci? Cu ceva tot trebuie să fii de folos. Mi-a luat foarte mult timp şi căutări, până prin 2016, când am fost în căutare să înţeleg de ce mai trăiesc, ce mai am de făcut”, a adăugat Mihai Neşu.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite