Mihai Costea: „Am avut meciul în mână. Trebuia să câștigăm“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Universității Craiova, Mihai Costea, cel mai periculos jucător al oltenilor în meciul cu CFR Cluj, crede că echipa sa ar fi trebuit să câștige duelul cu campioana en-titre.

Costea cel mic susține că arbitrul Alexandru Tudor ar fi trebuit să acorde penalti la faza din minutul 57, când a fost ținut în careu de Panin, dar centralul bucureștean a lăsat jocul să continue.

Eu zic că am avut penalty cel puţin în repriza a doua, am fost ţinut în careu. Una peste alta, ar fi trebuit să câştigăm. Am avut meciul în mână. Este important că am luat un punct şi mergem la Steaua să facem un joc bun şi eventual să nu pierdem“, a precizat Mihai Costea după meciul cu CFR Cluj.

Căpitanul echipei oltene, Andrei Prepeliţă, s-a declarat însă bucuros de faptul Știința joacă fotbal. „Ne-am fi dorit să câştigăm cele trei puncte, dar, din păcate, nu am putut. Este bine şi un punct, important este că jucăm fotbal faţă de sezonul trecut. Se vede pregătirea pe care am făcut-o în această vară“, a spus Prepeliță.

Universitatea Craiova a debutat cu o remiză în sezonul 2010/2011 al Ligii I, terminând la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, sâmbătă, la Severin, cu campioana CFR Cluj.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite