Messi şi Ronaldo, săriţi din schemă? Cui consideră Platini că trebuie acordat „Balonul de Aur“?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele UEFA nu a ezitat să declare public că fotbalistul care trebuie să primească Balonul de Aur nu este Messi sau Ronaldo, ci un jucător german, câştigător al Cupei Mondiale din Brazilia.

Mai sunt aproape două luni până când va fi decernat Balonul de Aur, dar în culisele UEFA se discută deja despre posibilul câştigător al acestui trofeu. Coincidenţă sau nu, preşedintele UEFA, Michel Platini, a ieşit în public cu o declaraţie despre viitorul destinatar al acestui trofeu, care, surprinzător, nu ar trebui să fie Messi sau Ronaldo. "Evoluţia Germaniei de la Cupa Mondială ar trebui recompensată. "Balonul de Aur" trebuie câştigat de jucători diferiţi, dar eu sunt de părere că într-un an în care s-a jucat Cupa Mondială acest premiu trebuie să meargă la un campion mondial", a spus Platini.

Germania a câştigat în luna iulie titlul de campioană mondială, reuşind să învingă în finală Argentina cu 1-0. Pe de altă parte, din 2008 încoace, de când a fost decernat prima dată FIFA Ballon d’Or, acest trofeu a fost câştigat de trei patru de Messi (2009, 2010, 2011, 2012) şi de două ori de Ronaldo (2008 şi 2013). Rămâne de văzut cine va fi laureatul anului 2014.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite