Messi ar putea ajunge la Manchester City încă din iarnă! Ce sumă le este oferită catalanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telenovela plecării vedetei argentienene de la singura echipe pentru care a evoluat întreaga sa  carieră de fotbalist profesionist continuă.

După ce a fost la un pas să ajungă vara aceasta la echipa antrenată de Pep Guardiola, presa britanică scrie că Manchester City nu a renunţat la ideea aducerii lui Messi pe „Ettihad“.

Potrivit The Sun, chiar dacă Messi mai are contract cu gruparea catalană până la finalul actualului sezon, „cetăţenii“ fac tot posibilul să îşi asigure serviciile căpitanului Barcelonei încă din ianuarie 2021, când se va deschide perioada de transferuri. Pentru a îi convinge pe spanioli să îi dea drumul fotbalistului cu 6 luni înante de expirarea actualei înţelegeri, sursa citată scrie că şefii lui City au pregătit o ofertă de 50 de milioane de lire sterline (aproximativ 56 de milioane de euro). 

Chiar dacă suma poate părea derizorie, în comparaţie cu cele 700 de milioane de euro stipulate în actuala clauză de reziliere a fotbalistului, spaniolii ar fi tentaţi să accepte, mai ales că jucătorul ar pleca gratis la finalul sezonului.

De asemenea, şi noul regulament al UEFA Champions League vine să alimenteze zvonurile privind ajungerea lui Messi la clubul din Anglia încă de la jumătatea acestui sezon. Conform noilor reguli, un fotbalist poate juca pentru două echipe diferite în această competiţie, lucru care nu era posibil înainte, modificarea permiţându-i argentianianului să evolueze pentru City şi în cea mai importantă competiţie de club.

Messi nu şi-a ascuns dorinţa de a pleca de la singura gruparea pentru ca jucat întreaga carieră, În vară, vedeta argentiniană a încercat să rupă unilateral contractul său cu FC Barcelona, motiv pentru care a lipsit de la antrenamentele pentru noul sezon mai mult de o săptămână.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite