Mentalitate de învins: ce a spus finanţatorul clubului FC Botoşani înaintea meciului din weekend cu Steaua

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana va primi, duminică (ora 21.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look Plus), vizita moldovenilor pe „Arena Naţională“ într-o confruntare crucială pentru soarta titlului. Din păcate, declaraţiile conducătorului oaspeţilor spun totul despre ce a ajuns campionatul românesc.

Odată cu apropierea finalului de sezon, rezultatele suspecte s-au înmulţit în Liga I, după cum „Adevărul“ a explicat aici.

Din păcate, multe echipe, ori aflate în insolvenţă, ori fără un obiectiv clar, nu s-au mai omorât cu firea în anumite partide. În categoria formaţiilor fără obiectiv se înscrie şi FC Botoşani, care în următoarea rundă va juca împotriva Stelei.

Cine şi-a imaginat că moldovenii pot face o surpriză pe „Arena Naţională“ îşi poate lua gândul de la un scenariu de acest gen, după ce va citi ce a declarat finanţatorul celor de la FC Botoşani la Digi Sport.

Ce a spus?

„Din păcate pentru Botoşani, meciurile mari le-am jucat prost. Steaua m-a bătut de fiecare dată, Petrolul a făcut egal, Târgu-Mureş m-a bătut. Nu prea am emis pretenţii. Asta înseamnă starea de echipă mică, provincială, care nu se poate ridica la nivelul de competiţie strânsă. De asta cred că va fi greu pentru noi, Steaua are nevoie de victorie. Anul trecut, am fost speriaţi, pur şi simplu“, a spus Valeriu Iftime.

Acesta a admis că nici măcar el nu crede într-un rezultat pozitiv în faţa roş-albaştrilor: „Nu avem o primă specială la meciul cu Steaua. De orice pot să fiu bănuit, dar nu că m-aş duce bătut la o luptă. Interesul meu e să joc foarte bine şi să iau puncte. Dar mă îndoiesc că va fi aşa uşor. Dar eu personal nu cred că pot să bat Steaua“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite