Meme Stoica l-a făcut praf pe Negoiţă: "M-am săturat de obrăzniciile lui. Nu poate emite vreo judecată, la ce faţă are!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica e acid în disputele cu adversarii săi
Mihai Stoica e acid în disputele cu adversarii săi

Managerul Stelei continuă să poate un război al declaraţiilor cu dinamoviştii, fiind supărat pentru faptul că aceştia au jucat dur în meciul de vineri.

În vizorul lui Mihai Stoica au intrat atât Sorin Strătilă, autorul accidentării lui Chiricheş, cât şi principalul acţionar Ionuţ Negoiţă. "Strătilă....Ce să-i ceri unui jucător care a mâncat o banană cu tot cu coajă ca să câştige un pariu? Întrebaţi-i pe cei de la Astra, aşa a făcut! Nici nu-l bănuiesc de altceva pe Strătilă, să meargă la "Românii au talent" să mănânce banane cu coajă", a spus Meme la Dolce Sport. 

Apoi s-a dezlănţuit la adresa lui Negoiţă; "M-am săturat de Negoiţă şi de obrăzniciile lui. E un individ atât de şters şi care va dansa numai o vară în fotbalul românesc, încât nu mă interesează. Dacă e bărbat, să vină într-o emisiune cu mine.El nu poate să emită judecată vreo dată, uitaţi-vă ce faţă are! E atât de slab încât nu pot să mă cobor la nivelul lui. Dacă intru într-o polemică civilizată cu cineva de la Dinamo, intru cu Cornel Dinu, nu cu ăsta, cu Negoiţă, e prea subţire pentru mine.Mai vorbiţi despre Negoiţă şase luni, apoi o să se spună fostul acţionar de la Dinamo. Are ăsta faţă de Dinamo? Uitaţi-vă cine a băgat bani la Dinamo, Borcea, Badea!" 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite