Meme îl distruge pe Ilie Stan: "N-avea faţă de Steaua"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Stoica
Mihai Stoica

Mihai Stoica a simţit "miros de sânge" şi s-a prezentat la Palat pentru a reveni la Steaua.

"În proporţie de 99% Mihai Stoica va fi din nou manager al Stelei", a anunţat Gigi Becali. După ce Dinu Gheorghe a ales Astra, Meme s-a prezentat la palat pentru a-şi lua în primire noua şi vechea sa funcţie, de manager al echipei Steaua.

Meme a simţit nevoia să-i mai dea un picior lui ILie Stan, deşi acesta era plecat deja din Ghencea. "Ilie Stan nu avea cunoştinţele necesare să conducă Steaua. A dus echipa să alerge pritnre copaci, dar ce te faci când trebuie să câştigi şi nişte meciuri?", s-a întrebat Meme Stoica. "El a preluat echipa la trei puncte de CFR Cluj şi a lăsat-o la opt puncte. A fost eliminat de Timişoara din Cupa României. Singurul lui merit a fost calificarea în primăvara europeană, unde s-a ajutat şi de rezultatele lui Levy şi a bătut-o pe legendara AEK Larnaka", a spus Mihai Stoica.

"Până să vină la Steaua, în CV-ul lui Ilie Stan, la 43 de ani, era trecută o retrogradare. Să nu mai spun de secunzii săi", a mai comentat Meme la DigiSport.

Acesta va reveni ocupa pentru a treia oară funcţia de manager al Stelei. "Mă întoc în fotbal. Actualul lot al Stelei a fost făcut la sugestia mea", a afirmat Mihai Stoica.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite