Medvedev, imagini şocante: Ce i s-a putut citi pe buze după finala Australian Open VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Medvedev

Daniil Medvedev (Rusia, 25 de ani, 2 ATP) a fost huiduit, timp de cinci ore şi jumătate, de publicul de pe „Rod Laver Arena“, în timpul meciului cu Rafael Nadal (Spania, 35 de ani, 5 ATP). Aşa că, după partidă, s-a revanşat cu vârf şi îndesat!

La viitoarele ediţii ale Australian Open, dacă se va organiza un concurs de nepopularitate, va fi mare bătaie la titlu între Novak Djokovici şi Daniil Medvedev!

Primul a fost în centrul atenţiei, în acest an, din cauza unui fiasco legat de vaccinare, în timp ce Medvedev, finalist, a avut de îndurat o atmosferă ostilă, în partida cu trofeul pe masă. Dacă, de obicei, jucătorii aflaţi în astfel de situaţii încearcă să aibă nişte reacţii blânde, minimalizând cele întâmplate pe teren, în schimb, Medvedev n-a intrat în această categorie!

Dacă în timpul partidei, i-a făcut „idioţi“ pe australienii din tribune, după cum „Adevărul“ a arătat aici, la festivitatea de premiere, rusul şi-a continuat gesturile sfidătoare, atât la adresa organizatorilor, cât şi la adresa oamenilor aflaţi în tribune.

Dovada cea mai bună e că ce s-a întâmplat în timp ce Jayne Hrdlicka, o reprezentantă a Federaţiei de Tenis din Australia, rostea un discurs, în care îl lăuda chiar pe Medvedev pentru spiritul său de luptă, în aplauzele publicului. 

Medvedev, dezinteresat de aceste vorbe, a dat ochii peste cap şi a spus, chiar de două ori: „Boring“ (n.r. - plictisitor), după cum se poate vedea mai jos:

CITEŞTE ŞI:

Medvedev, scârbit: Cum a catalogat comportamentul australienilor din tribune VIDEO

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite