Meci fabulos în Premier League: Luton a avut 3-0 la pauză, apoi a fost lovită de un tsunami fotbalistic

0
Publicat:

Echipa Luton Town a condus cu 3-0 pe terenul formaţiei Bournemouth, miercuri seara, într-o partidă restantă din campionatul de fotbal al Angliei, pe care gazdele au câştigat-o în final cu scorul de 4-3!

Tahith Chong (dreapta) a deschis scorul pentru Luton Town
Tahith Chong (dreapta) a deschis scorul pentru Luton Town

Oaspeţii, care luptă pentru evitarea retrogradării, au marcat de trei ori pe parcursul primei reprize, prin Tahith Chong (9), Chiedozie Ogbene (31) şi Ross Barkley (45+1)

Bournemouth, care nu l-a avut în lot la acest joc pe portarul român Ionuţ Radu, a avut însă o revenire spectaculoasă în partea a doua a jocului, reuşind să întoarcă rezultatul graţie golurilor lui Dominic Solanke (50), Ilia Zabarnîi (62) şi Antoine Semenyo, care a reuşit dubla în minutele 64 şi 83.

Meciul a fost reprogramat după ce întâlnirea iniţială dintre cele două formaţii a fost întreruptă în minutul 59, în luna decembrie, în urma unui stop cardiac suferit pe teren pe căpitanul lui Luton Town, Tom Lockyer. Acesta a fost prezent la partida de la Bournemouth, poza sa figurând pe programul de meci, şi a fost ovaţionat de spectatori înaintea startului jocului, când s-a întâlnit cu medicii care i-au salvat viaţa.

În urma acestui rezultat, Luton Town a rămas pe locul 18 cu 21 de puncte după 28 de etape, la trei puncte de Nottingham Forest (locul 17), pe care o va înfrunta în acest weekend, pe teren propriu.

Bournemouth se află pe locul 13, cu 35 de puncte, fiind prima echipă în 21 de ani care a reuşit să câştige un meci în Premier League după ce a fost condusă cu 3-0, conform Reuters. În etapa trecută, Bournemouth a remizat cu Sheffield United, scor 2-2, după ce a fost condusă cu 2-0.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite