Fotografie interzisă minorilor la Atletico – Inter: gestul golănesc al lui Thuram i-a scăpat arbitrului

0
Publicat:

Partidele-retur din optimile Ligii Campionilor, disputate la mijlocul săptămânii, ne-au oferit două meciuri dramatice, decise după executarea loviturilor de departajare. Mai întâi, a fost întâlnirea Arsenal – Porto, care s-a încheiat cu calificarea „tunarilor“, iar apoi a venit duelul Atletico Madrid – Inter Milano în care, din nou, gazdele au triumfat după loteria penalty-urilor. Din păcate, ambele meciuri, încântătoare, au fost „pătate“ de momente care n-au ce căuta la niște întâlniri de acest nivel.

Marcus Thuram
Marcus Thuram

Adevărul a scris aici despre dialogul aprins de la finalul partidei Arsenal – Porto, cu cei doi antrenori în prim-plan. Iar acum, după Atletico – Inter s-a viralizat o captură cu un gest golănesc al francezului Marcus Thuram (26 de ani), fiul fostului mare internațional al „cocoșilor“, Lilian Thuram (52 de ani).

Captură cu gestul nesportiv al lui Thuram
Captură cu gestul nesportiv al lui Thuram

Concret, în minutul 100, vârful lui Inter l-a strâns pe adversarul său direct, muntenegreanul Savić, de zona intimă. Iar apoi a dat-o pe glume, răzând de fundașul celor de la Atletico!

Thuram, răzând de Savic după un gest nesportiv
Thuram, răzând de Savic după un gest nesportiv

În mod normal, Thuram ar fi trebuit să vadă cartonașul roșu, după analiza VAR pe baza imaginilor video. Din păcate, nu s-a întâmplat așa. Cei de la Inter au realizat însă că le-a trecut glonțul pe la ureche din cauza prostiei lui Thuram. Fiindcă, aproape imediat, la doar două minute după gestul francezului, acesta a fost scos de pe teren, fiind înlocuit de Alexis Sanchez.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite