Maxim a retrogradat cu Stuttgart în liga a doua germană. Premieră dezastruoasă pentru echipa internaţionalului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Maxim
Alexandru Maxim

VfB Stuttgart, echipa la care este legitimat Alexandru Maxim, a retrogradat în liga secundă de fotbal din Germania, după eşecul din ultima etapă, scor 1-3, în deplasare la Wolfsburg.

VfB Stuttgart a terminat sezonul pe locul 17, cu 33 de puncte şi 75 de goluri primite, un record pentru această ediţie de Bundesliga şi pentru prima dată în istorie a retrogradat. 

Alexandru Maxim (25 de ani) a bifat 27 de meciuri pentru Stuttgart în acest sezon, două goluri şi 6 pase de gol. În ultima etapă, el a jucat 14 minute.

Hannover este a doua echipă care a retrogradat direct în Bundesliga 2, în timp ce Eintracht Frankfurt va disputa două meciuri de baraj cu FC Nurnberg, echipa românului Laszlo Sepsi. Formaţia din Nurnberg s-a clasat pe locul 3 în liga secundă de fotbal din Germania.

În partea de sus a clasamentului, Bayern Munchen a încheiat sezonul pe primul loc, cu un avans de 10 puncte faţă de următoarea clasată, Dortmund. Bayer Leverkusen a ocupat ultima treaptă a podiumului şi va juca în grupele Ligii Campionilor.

Monchengladbach a încheiat pe 4 şi va lua startul în preliminariile Ligii Campionilor. Schalke, Mainz şi Hertha vor juca în sezonul viitorul al Ligii Europa, ca urmare a poziţiilor ocupate în clasament (5-7).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite