Marius Şumudică aşteaptă Steaua cu doi debutanţi de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astra a renăscut odată cu aducerea lui Marius Şumudică. Tehnicianul ploieştenilor i-a pus gând rău Stelei, şi are arme noi pentru meciul cu roş-albaştrii: Găman şi nigerianul Udoji sunt jucătorii care pot debuta pentru prahoveni chiar în partida de duminică.

Marius Şumudică a debutat la Astra cu victoria din deplasarea de la CS Mioveni, scor 1-0. Noul antrenor ploieştenilor vrea să continue pe aceeaşi linie chiar dacă va întâlni Steaua. "Duminică pot apărea cinci-şase fotbalişti care nu au evoluat până acum. Îmi doresc foarte mult să câştig cu Steaua. Astra dispune de un lot mult îmbunătăţit şi cu siguranţă se va bate şi va pune probleme. Suntem o echipă în reconstrucţie, aducem ceva nou. Cred că avem valoarea necesară de a bate duminică, de a oferi o surpriză", a spus Şumi, conform gsp.

Găman va juca alături de Bruno Miguel în centrul defensivei, iar Udoji în banda stângă, la mijloc. Liviu Băjenaru şi Ştefan Bărboianu sunt alţi doi jucători nou-veniţi în lotul Astrei.

Chigozie Udoji este un mijlocaş nigerian de 25 de ani care a venit la Astra liber de contract, de la Asteras Tripoli, din Grecia. La echipa elenă, nigerianul venise de la ŢSKA Sofia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite