Marius Copil a fost eliminat în primul tur la Wimbledon. Meciul său a fost întrerupt timp de 40 de minute din cauza ploii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Copil
Marius Copil

Marius Copil, locul 85 ATP, a fost eliminat în primul tur al probei de simplu masculin la turneul de la Wimbledon, fiind învins de neamţul Peter Gojowczyk, 140 ATP, scor 7-6 (5), 2-6, 6-3, 6-1.

UPDATE: Copil a pierdut meciul în două ore şi 17 minute. Premiul pentru participarea în runda inaugurală este de 35.000 de lire sterline (40.000 de euro).

UPDATE: Meciurile de la All England Club, din cadrul turului I al turneului de la Wimbledon, întrerupte din cauza ploii, au fost reluate după o pauză de circa 40 de minute. Între aceste partide se numără şi cea pe care Marius Copil o disputa cu germanul Peter Gojowczyk, oprită la scorul de 4-3, 0-15, pentru jucătorul român. 

Organizatorii au decis să acopere terenul central, singurul pe care se poate juca în aceste condiţii meteorologice. De data aceasta, Simona Halep a avut noroc, deoarece ploaia a început la câteva minute după ce a reuşit să se califice în turul al doilea, învingând-o pe Marina Erakovici din Noua Zeelandă, cu 6-4, 6-1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite