Marian Drăgulescu a plecat la Rio chinuit de boală: „Mai mult m-am târât la antrenamente“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Drăgulescu
Marian Drăgulescu

Gimnastul Marian Drăgulescu a declarat, vineri, înainte de plecarea la Rio de Janeiro pentru a participa la JO, că îşi doreşte aurul olimpic, singurul care îi lipseşte din palmares.

"Încă nu ştiu dacă voi face noua săritură, vreau mai întâi să mă calific la cele două aparate, sol şi sărituri. Nu voi sări acea săritură nouă pe care am încercat-o la antrenamente pentru că am avut ceva probleme, de patru săptămâni m-am luptat cu o viroză. Am fost foarte slăbit, mai mult m-am târât prin antrenamente în ultima perioadă, ieri am fost la medic şi am început un nou tratament cu antibiotic şi sper să înving acest virus care nu mă lasă în pace. Aştept să mă simt mai bine fizic şi să fac treabă acolo. Îmi doresc medalia de aur de la Jocurile Olimpice, singura care îmi lipseşte, dar orice medalie e binevenită, aş fi mândru să câştig absolut orice medalie. La gimnastică masculină nu avem decât un singur campion olimpic, pe Marius Urzică. Sper să mă alătur şi eu performanţelor lui", a spus Drăgulescu.

Marian Drăgulescu a precizat că şi-ar dori să câştige o medalie cu o nouă săritură. "Nu voi risca pentru că sunt puţin în urmă cu pregătirea, dar noi avem concurs în data de 6 august, dacă voi intra în finale mai am şase zile până la finale şi atunci o să am şi timp să îmi revin. Eu îmi doresc să fac noua săritură în finală, pentru că mi-ar purta şi numele. Ar fi frumos să câştig o medalie cu o nouă invenţie, ar fi ca cireaşa de pe tort, toate astrele s-ar alinia", a adăugat el.

România va fi reprezentată la Rio de Janeiro de gimnaştii Marian Drăgulescu, Andrei Muntean şi Cătălina Ponor (individual-compus), iar Larisa Iordache este rezervă.

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro vor avea loc în perioada 5-21 august.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite