Mandorlini: "Am avut un portar mare"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andrea Mandorlini a trecut peste perioada dificilă la CFR
Andrea Mandorlini a trecut peste perioada dificilă la CFR

Antrenorul echipei CFR Cluj a spus aseară că are o echipă foarte bună, din care i-a evidenţiat pe Gabriel Mureşan şi pe Nuno Claro.

"Am făcut o partidă mare, în 11 jucători am jucat foarte bine, iar în 10 am văzut sacrificiu din partea fotbaliştilor. Nu cred că se poate vorbi de noroc, singurul nostru noroc este că avem o echipă foarte puternică şi care se pregăteşte foarte bine. Gabi Mureşan a fost unul dintre oamenii care au ţinut mijlocul terenului în prima repriză, iar în repriza a doua a fost ajutat foarte bine de colegi. El este un jucător indispensabil pentru echipă. Am fost nevoiţi să avem ceva în plus, mai ales după eliminarea lui Edimar, iar jocul ne-a dat ocazia să facem 3-1. Nuno Claro a avut două intervenţii formidabile pe final, dar asta este meseria lui. Avem o echipă foarte bună şi un portar pe măsură", a spus Mandorlini.

CFR Cluj s-a calificat pentru a treia oară consecutiv în finala Cupei României, eliminând formaţia Dinamo Bucureşti, cu scorul general de 3-2, după victoria obţinută, miercuri, pe teren propriu, scor 2-1 (0-0), în manşa retur a semifinalelor competiţiei.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite