Maccabi Haifa-Astra 2-0 / Ioan Niculae îl desfiinţează pe Budescu: „I s-a urcat la cap. Îi cer scuze lui Piţurcă!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Niculae, supărat pe jucătorii Astrei după prestaţia de pe terenul lui Maccabi Haifa
Ioan Niculae, supărat pe jucătorii Astrei după prestaţia de pe terenul lui Maccabi Haifa

Maccabi-Astra / Patronul giurgiuvenilor a criticat prestaţia jucătorilor Astrei din deplasarea de la Haifa, recunoscând meritul echipei israeliene. Niculae l-a desfiinţat pe atacantul Budescu, fiind convins că selecţionerul Victor Piţurcă a procedat bine când nu l-a chemat la naţională.

Ioan Niculae la Digi Sport: "A fost o atitudine schimbată la 180 de grade faţă de ceea ce au arătat până acum. Nu am nicio explicaţie pentru jocul de astăzi. Pe alocuri, am jucat fără doi sau trei jucători pe teren. Am jucat slab, Astra parcă a fost anesteziată. Mi-a lăsat un gust amar, Maccabi a fost o echipă mult mai bună decât noi. Mai mult decât scorul, mă deranjează că nu am jucat nimic, jucătorii parcă nici nu voiau să joace. Dacă va juca la fel ca până înaintea meciului cu Maccabi, Astra are şanse să se califice. Dacă va juca la fel ca astăzi, nu are nicio şansă. 

Trebuie să îi cer scuze lui Piţurcă. El a văzut mai bine decât mine în cazul unui anumit jucător. I s-a urcat la cap."

Dinu Gheorghe, preşedinte Astra, pentru Digi Sport: "Nu am fost pe teren, sunt dezamăgit de toţi jucătorii. Astă-seară nu mai cred în calificare, iar dacă o dorim şi vrem să ajungem în grupele Europa League, trebuie să ne depăşim condiţia. Niciun fotbalist nu a fost pe teren."

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite