Ludogoreţ a pierdut locul întâi din campionatul bulgar, chiar înainte de returul cu Steaua. Echipa din Razgrad, doar egal în meciul cu Lokomotiv Sofia

0
0
Steaua va fi susţinută masiv în returul cu Ludogoreţ, de la Sofia FOTO Diana Seceleanu
Steaua va fi susţinută masiv în returul cu Ludogoreţ, de la Sofia FOTO Diana Seceleanu

Ludogoreţ Razgrad a obţinut doar o remiză în ultima partidă pe care a disputat-o înainte de manşa secundă cu Steaua, din cadrul playoff-ului Champions League. Campioana Bulgariei a plecat cu rezultatul de 2-2 de la Sofia, unde a întâlnit-o pe Lokomotiv.

Remiza a fost cu atât mai neapreciată, cu cât Ludogoreţ Razgrad a picat pe locul secund în campionat, fiind depăşită de ŢSKA Sofia. Antrenorul adversarei Stelei, Georgi Dermendzhiev, a explicat rezultatul: „Am pierdut puncte pentru că, în două momente ale jocului, nu am fost suficient de concentraţi şi am primit două goluri. Am început bine, am deschis scorul, dar apoi, pe două erori, am primit două goluri. După aceea a trebuit să alergăm după egalare. Urăsc să pierd puncte înaintea unui astfel de joc, precum cel cu Steaua. Nu e bine pentru încrederae noastră. Poate că jucătorii au fost influenţaţi de partida de la Sofia, poate se gândeau deja la Steaua“.

Ludogoreţ va înfrunta Steaua în returul playoff-ului Champions League, miercuri, începând cu ora 21.45, cea care va obţine un scor general mai bun calificându-se în grupele competiţiei (la Bucureşti, roş-albaştrii s-au impus cu 1-0). Campioana României se va bucura de o susţinere masivă, întrucât membrii ambelor peluze şi-au anunţat deplasarea în număr mare.

ANALIZĂ Fabrica de bani Steaua: bilanţul singurului club din ţară care se autofinanţează. Câţi bani a produs

Patronul lui Ludogorets pune la bătaie un milion de euro pentru eliminarea Stelei

Mai multe - Sport

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite