Lovitură pentru fanii luptelor în cuşcă: Conor McGregor şi-a anunţat retragerea la doar 30 de ani. Ce a scris pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
McGregor

După o carieră de 11 ani, între 2008 şi 2019, în care a câştigat milioane de susţinători, dar şi milioane de dolari, irlandezul a renunţat la sportul de performanţă.

Circuitul UFC tocmai şi-a pierdut cea mai mare atracţie! Conor McGregor a fost, în ultimii ani, un magnet pentru publicul care savurează luptele în cuşcă. În Top 6 cele mai bine vândute evenimente UFC, Conor McGregor apare cu patru lupte. 

E suficient să amintim că duelul irlandezului cu rusul Khabib Nurmagomedov a fost vizionat de 2,4 milioane de plătitori în sistemul Pay-per-view, record în istoria luptelor UFC. Iar meciul de box pe care McGregor l-a disputat în compania lui Floyd Mayweather a vândut 4,3 milioane de „pachete“ Pay-per-view în America de Nord, ocupând locul 2 în clasamentul all-time. De altfel, pentru acest meci cu Mayweather, irlandezul a şi încasat o sumă uluitoare: 100 de milioane de dolari!

McGregor iese acum de pe scenă, după ce, în octombrie 2018, a fost învins, fără drept de apel, de Khabib Nurmagomedov. 

Irlandezul a adunat, per total, 21 de victorii şi 4 înfrângeri în circuitul UFC, fiind campion în 2015 şi 2016.

„Hei, dragilor, am de făcut un anunţ rapid. Am decis să mă retrag din MMA. Doresc mult succes foştilor mei colegi de competiţie“, a fost mesajul postat pe Twitter prin care McGregor şi-a anunţat retragerea din activitate.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite