Lovitură de imagine: România are de astăzi un vicepreşedinte în Federaţia Europeană de Culturism şi Fitness

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Toncean (centru), ales vicepreşedinte al forului european la congresul EBFF
Gabriel Toncean (centru), ales vicepreşedinte al forului european la congresul EBFF

Rezultatele sportive excelente de anul trecut, când au fost cucerite 16 medalii la Campionatul Mondial din Spania, au fost urmate şi de o reuşită, la nivel adiminstrativ, pentru forul de specialitate din ţară.

Lumea culturismului şi fitness-ului continuă să crească în România, ceea ce se vede atât în numărul celor care practică aceste activităţi, la nivel de amatori, cât şi în rezultatele profesioniştilor.

Pe fondul acestui trend ascendent, România a început să fie remarcată şi la nivelul structurilor internaţionale. Iar acum preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness (FRCF), Gabriel Toncean, a fost ales vicepreşedinte în cadrul Federaţiei Europene de Culturism şi Fitness (EBFF).

„Am primit votul de încredere al colegilor prezenţi la Congresul EBFF, care a avut loc în preambulul Campionatului European din Santa Susanna (Spania). E un mare pas înainte pentru sportul românesc şi pentru România, cu atât mai mult cu cât sunt primul român care a acces vreodată la o funcţie în rândul forului de conducere al EBFF. În acest sens au contat mult rezultatele excelente obţinute de membrii lotului naţional al României în ultimii ani şi eficienţa echipei FRCF! Vă mulţumesc tuturor pentru efortul şi susţinerea voastră!“, a declarat Gabriel Toncean.

Acesta a câştigat, în ianuarie 2021, al treilea mandat în fruntea federaţiei române de specialitate, având deja opt ani ca preşedinte FRCF, în momentul realegerii.

Fitness
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite