Lobonţ, aproape transferat definitiv la AS Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nicolae Badea, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, a declarat că portarul Bogdan Lobonţ este foarte aproape de a fi transferat definitiv la AS Roma, unde până acum a fost doar împrumutat.

Oficialul dinamovist a precizat că a contat foarte mult dorinţa jucătorului de a continua să evolueze în Italia. "Transferul lui Bogdan Lobonţ la AS Roma a intrat în linie dreaptă. El a fost împrumutat la AS Roma până pe 30 iunie 2010, iar clubul italian a făcut ieri o ofertă concreta pentru un transfer definitiv. Dorinţa lui Lobonţ să-şi continue cariera la AS Roma a contat foarte mult!", a spus Badea pe site-ul oficial al clubului.

Nicolae Badea a făcut precizări şi în privinţa transferului fundaşului Cristian Pulhac în Spania: "Interesul celor de la Hercules Alicante pentru Pulhac este real. Evoluţiile jucătorului nostru au fost monitorizate de clubul spaniol, care şi-a manifestat interesul de a-l achiziţiona. Deocamdată urmăm calea firească a negocierilor pentru un transfer temporar, cu opţiunea unui transfer definitiv, în condiţii avantajoase atât pentru clubul nostru, cât şi pentru jucător".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite