Lobby, un model pentru AS Roma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Lobonţ (foto) a prezentat alături de colegii săi de la AS Roma noile echipamente de joc pentru sezonul 2010-2011.

Acţiunea a făcut parte dintr-o campanie de comunicare lansată de oficialii capitolinilor, prin care s-a urmărit promovorea simultană a noilor linii de echipament în mai multe magazine oficiale ale clubului. Alături de portarul naţionalei României, la eveniment au fost prezente şi alte nume mari din vestiarul echipei romane, ca Francesco Totti, Simone Perrotta sau noul transferat, Adriano.

Altfel, „Lobby" va avea primul meci oficial cu AS Roma la 21 august, când este programată Supercupa Italiei, unde adversari îi vor fi Cristi Chivu şi Inter Milano. Până atunci însă, „giallorossi" se vor antrena în câteva amicale tari, fiind planificate un triunghiular la Paris, între 31 iulie şi 1 august - pentru care încă nu s-au stabilit adversarii - urmând apoi un amical în Spania, posibil împotriva Barcelonei, în cadrul „Trofeului Joan Gamper".

În altă ordine de idei, pentru internaţionalul român se anunţă un sezon promiţător. Va fi al doilea portar al Romei, după Julio Sergio, în faţa altui român, Alex Pena, promovat de antrenorul Claudio Ranieri de la tineret.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite