Lipsa de fair-play continuă la CFR Cluj, după o calificare îndoielnică în semifinalele Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Calificarea reuşită de CFR Cluj în semifinalele Cupei României, în detrimentul lui CS Mioveni (4-3), a stârnit multe comentarii, fiind criticat modul în care cuplul de joc Tiago Lopes - Grégory Tadé a colaborat pentru înscrierea celui de-al treilea gol al echipei învingătoare, în vreme ce un adversar era căzut la pământ, iar situaţia impunea oprirea jocului.

Câteva zile mai târziu, Tiago Lopes a comentat faza, declarând pentru „Click!“: „Nu regret nimic. Nu mă interesează ce spun oamenii. N-a fost lipsă de fair-play, ci o fază normală de joc. Cei de la Mioveni au tras tot meciul de timp şi voiau să tragă şi la acea fază. În plus, jucătorul lor care a căzut nu mi s-a părut prea accidentat. După ce Giorgi Chanturia a degajat, cei de la Mioveni trebuiau să joace balonul. Ei au preferat să facă tot antijoc, să lase mingea să se scurgă încet spre portar, iar noi nu mai aveam timp să egalăm. Aş face oricînd la fel“. 

Cu o calificare în buzunar, mijlocaşul susţine că n-ar fi deranjat de situaţie, dacă s-ar fi aflat de partea cealaltă a baricadei: „N-aş fi supărat. Trebuie să urmăreşti faza tot timpul şi să ai mingea sub control. A fost o greşeală a lor, nu a noastră. E normal să fie supăraţi că au pierdut, dar CFR a fost mai bună, a marcat 4 goluri şi a meritat calificarea. Discuţia despre rejucare mi se pare penibilă“.

CFeRicire ruşinoasă: cine e de vină pentru cea mai urâtă calificare din istoria cupei şi ce solicitare a primit FRF

Calificarea scandaloasă a CFR-ului poate fi anulată: „Meciul cu CS Mioveni se poate rejuca“. Pe ce se bazează „Il Luce“

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite