Lionel Messi, la supermarket în Miami. Cum au reacționat ceilalți cumpărători când l-au văzut FOTO

0
Publicat:

Lionel Messi a ales să joace la Inter Miami, echipă care îl va prezenta oficial duminică. Până atunci, starul argentinian încearcă să se adapteze la noua sa viață și a fost surprins într-un mod inedit, făcându-și cumpărăturile la supermarket.

Am avut oferte de la alte echipe din Europa, dar nici nu le-am luat în considerare pentru că ideea mea era să merg la Barcelona și dacă nu a ieșit treaba cu Barcelona, ​​analizând totul, am ales să părăsesc fotbalul european și multe altele după câștigarea Cupei Mondiale, care a fost ceea ce aveam nevoie pentru a-mi încheia cariera în această parte.

Vreau să trăiesc experiența competiției din Statele Unite într-un mod diferit, să mă bucur zi cu zi mult mai mult, dar cu aceeași dorință să câștig și să fac mereu lucrurile bine, dar cu mai multă liniște sufletească”, a explicat argentinianul alegerea făcută.

Lionel Messi, convins de David Beckham să joace pentru Inter Miami. Foto Inter Miami
Lionel Messi, convins de David Beckham să joace pentru Inter Miami. Foto Inter Miami

Iar Lionel Messi pare că a ales bine. Are parte de liniște, din ce se vede din imaginile surprinse la supermarket. Pentru că, dacă era în altă parte a lumii, probabil că sud-americanul nu ar fi putut face nici măcar un pas fără să fie asaltat de suporteri.

Acum, Messi a fost recunoscut rapid de oamenii aflați în magazin, dar totul s-a petrecut cu calm. El a fost salutat, câțiva fani i-au cerut să facă o fotografie cu el, iar argentinianul s-a conformat cu zâmbetul pe buze.

Va primi acțiuni în cadrul clubului

Lionel va fi prezentat duminică la noua sa formație, iar debutul său la Inter Miami ar urma să se aibă loc pe 21 iulie, cu ocazia unui meci din Leagues Cup. Jorge Mas, co-proprietarul clubului american, a dezvăluit şi salariul pe care îl va primi septuplul "Balon de Aur": "Între 50 şi 60 milioane dolari pe an, dar Messi va beneficia şi de alte avantaje financiare, precum un procentaj din vânzarea de tricouri ale clubului, precum şi din beneficii din drepturile TV ale campionatului american, deţinute de Apple". Omul de afaceri a adăugat că în momentul retragerii sale, Messi va primi acţiuni în cadrul clubului Inter Miami.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite