Lille, adversara Vasluiului, a făcut egal la Rennes

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul Franţei a debutat ieri, cu câteva surprize. Campioana Marseille a pierdut pe teren propriu (1-2) în faţa nou-promovatei Caen. Lille, adversara Vasluiului în Play-off-ul Europa League, a făcut egal (1-1) la Rennes.

Antrenorul lui Lille, Rudy Garcia, a declarat după meci, în "L'Equipe", că ambele echipe "ar fi putut să câştige". Tehnicianul a regretat mai ales faptul că formaţia lui n-a reuşit să-şi facă jocul în prima repriză. "Am avut două perioade foarte diferite. Am intrat greu în meci, cedând iniţiativa. După pauză am evoluat mult mai bine. Chiar dacă am ratat prea multe ocazii, jocul a fost mult mai coerent. Landreau a făcut ceea ce trebuia pentru a ne menţine pe linia de plutire. La final, un punct la Rennes e un bun rezultat", a mărturisit tehnicianul.

Lille a aliniat următoarea echipă: Landreau - Emerson, Beria, Rami, Hazard, Mavuba (cpt.), Balmont, Dumont (De Melo, 53), Debuchy, Sow (Obraniak, 79), Frau (Gervinho, 65).

Golul lui Lille a fost marcat de Sow, în minutul 62. Gazdele au înscris prin Is Bangoura (min. 25).
În etapa următoare, în 15 august, Lille va juca pe teren propriu cu PSG. Formaţia pariziană s-a impus ieri, cu 3-1, în faţa lui Saint-Etienne, fiind lider.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite