Liga lui Leo Messi: argentinianul i-a pus la respect pe Raul şi pe Cristiano Ronaldo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lionel Messi se îmbrăţişează cu Pedro şi Xavi FOTO AFP
Lionel Messi se îmbrăţişează cu Pedro şi Xavi FOTO AFP

Superstarul argentinian de la FC Barcelona a marcat de două ori în meciul câştigat de catalani pe “Amsterdam Arena” şi a egalat recordul lui Raul Gonzales - 71 de goluri în Liga Campionilor.

Însă Lionel Messi e mult mai eficient decât fostul atacant de legendă al “albilor”. Leo a avut nevoie de doar 90 de meciuri pentru a înscrie cele 71 de goluri, în vreme ce Raul a ajuns la borna amintită în 142 de partide. În plus, Messi are doar 27 de ani, vârstă la care Raul abia marcase de 48 de ori.
Cifrele îl avantajează pe Lionel şi în disputa cu Ronaldo. Portughezul are 70 de goluri înscrise în cea mai importantă competiţie inter-cluburi, însă Cristiano a jucat în mai multe meciuri – 106 şi e mai în vârstă cu doi ani.
Şase echipe sunt calificate
În urma meciurilor de la mijlocul acestei săptămâni, şase echipe sunt deja calificate în optimile Ligii Campionilor, după doar patru runde din grupă: Real, Dortmund, Barcelona, Bayern, Porto şi PSG.
Golgeterul competiţiei este, deocamdată, atacantul lui Mircea Lucescu, Luiz Adriano. Acesta are 9 goluri în dreptul său, 8 dintre ele fiind înscrise în poarta lui BATE Borisov, în cele două înfrângeri umilitoare pe care Şahtior le-a aplicat echipei bieloruse: 7-0 şi 5-0! Datorită acestor succese, “minerii” sunt şi ei cu un picior în faza următoare.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite