Liga I: CSU Craiova pierde meciul de acasă cu Astra, ratează şansa de a o egala pe Steaua la puncte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine din meciul CSU Craiova - Astra FOTO Facebook CS Universitatea Craiova
Imagine din meciul CSU Craiova - Astra FOTO Facebook CS Universitatea Craiova

CSU Craiova a pierdut meciul de la Severin cu Astra Giurgiu şi a rămas cu 30 de puncte în clasament, cu trei mai puţine decât are Steaua.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Săpunaru, din lovitură de la 11 metri, în minutul 26 al partidei. Penaltyul a fost acordat după ce Alibec a fost împins în careu de Kay. Vârful Astrei se ridicase de pe gazon şi dorea să continue faza, însă Ovidiu Haţegan a arătat punctul cu var.

Săpunaru a ridicat mîinile spre cer după ce a înscris, dedicându-i golul lui Daniel Prodan. Partida a fost precedată de un moment de reculegere în memoria fostului fundaş al tricolorilor. 

CSU Craiova rămâne pe doi în clasament, la trei puncte de Steaua, în vreme ce Astra e tot pe locul 10, dar se apropie la trei puncte de play-off. 

CS Universitatea Craiova: Calancea - Briceag, Acka, Kay (Măzărache '46), Vătăjelu - Manea (Screciu '46), Popov, Zlatinski - Bancu, Nuno Rocha (Gustavo '82), Baluţă. Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Al. Stan, Săpunaru, Oros, Junior Morais - Lovin, Seto - Al. Ioniţă II (Balaure '84), Kortzorg (Boubacar '61), Teixeira - Alibec (Geraldo '89). Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Măzărache '90+3, Băluţă '90+4 / Săpunaru '28, Seto '40, Kortzorg '45, Oros '57, Boubacar '71, Alibec '85, Lung jr. '90+3.

Arbitri: Ovidiu Haţegan (central) - Alexandru Cerei, Ciprian Danşa (asistenţi) - Marian Balaci (rezervă).

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite