Liga a doua: conflict între jucătorii celor două echipe ale Craiovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor a intervenit între jucători FOTO Mediafax
Tudor a intervenit între jucători FOTO Mediafax

Mult aşteptata confruntare dintre cele două echipe de fotbal ce doresc a reprezenta Craiova s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Partida s-a disputat la Severin cu 10.000 de suporteri de partea formaţiei lui Mititelu, FC U Craiova, dar cei de la CSU Craiova au revendicat şi ei fanii veniţi din Bănie, fiind trimişi la finalul partidei să salute galeria. A fost gestul care a enervat tabăra lui Mititelu, fotbaliştii angrenându-se într-un conflict ce a pigmentat confruntarea, altfel foarte anostă până atunci.

N-au lipsit ofensele, primarul Olguţa Vasilescu fiind jignită din tribune şi de portarul de rezervă al formaţiei FC U Craiova. La fel, preşedintele echipei aduse de FRF în Liga a doua cu „forţa”, Pavel Badea, a intrat într-o dispută cu oltenii de la oficială, care l-au acuzat de trădarea adevăratei Craiove.

Cele două echipe au câte două puncte după primele două etape, situaţie în care se regăseşte şi Rapidul în Seria I. Giuleştenii au remizat cu Buzăul, scor 1-1, confirmând începutul poticnit de sezon. Suporterii încă plătesc tribut spectacolului pirotehnic de la meciul cu Steaua, fiind interzişi pe Giuleşti pentru încă o etapă.

Game over Sportul Studenţesc

Neprogramată pentru a doua etapă consecutiv, din cauza datoriilor, Sportul Studenţesc a fost exclusă din campionat şi se îndreaptă cu paşi repezi spre desfiinţare. Toţi jucătorii şi-au depus memorii şi aşteaptă să fie eliberaţi din „sclavie”, aşa cum s-a exprimat Dacian Varga, care a devenit recent liber de contract.  

Liga a doua

Seria I

Unirea Slobozia – Rapid Suceava 2-2

Farul – Unirea Târlungeni 0-0

CSMS Iaşi – SC Bacău 2-0

FC Clinceni – CF Brăila 3-3

Rapid – Gloria Buzău 1-1

Sportul – Dunărea Galaţi

Nu s-a disputat

Clasament: Iaşi 6p, 2. Clinceni 4, 3. Farul 4

Seria a II-a

Râmnicu Vâlcea – Bihor 3-2

Mioveni – Olt Slatina 0-1

Bistriţa – Motru 2-0

Metalul Reşiţa – Satu Mare 2-2

UTA – ASA 1-1

Univ. Craiova – CS Univ. Craiova 0-0

Clasament: 1. Bistriţa 4p, 2. Râminu Vâlcea 4, 3. ASA 4

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite