Liga 1: FCSB a câştigat cu 6-0 derbiul cu Dinamo, pe Arena Naţională. Dinamoviştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 37

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO telekomsport.ro
FOTO telekomsport.ro

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1.Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 6-0 (4-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a opta a Ligii 1..

 Golurile au fost marcate de Keşeru ’26, Octavian Popescu ’42, Vinicius ‘45+2, Cordea ‘45+7, V. Gheorghe ’55 şi Grigore ’67 (autogol).

1-0, min. 26: Keşeru a deschis scorul dintr-o lovitură liberă.

În minutul 37, de la Dinamo a fost eliminat Steliano Filip pentru o intervenţie la Valentin Gheorghe.

2-0, min. 42: Popescu a înscris cu un şut din colţul careului mic, după o pasă de la Cordea.

3-0, min. 45+2: Vinicius a marcat cu capul, după o lovitură liberă executată de Olaru.

4-0, min 45+7: Cordea a transformat un penalti acordat pentru un fault la Olaru.

5-0, min. 55: Valentin Gheorghe a înscris după ce a fost lansat de Keşeru, trecând spectaculos de doi adversari. 

6-0, min. 67: Ricardo Grigore a deviat mingea în propria poartă, după o lovitură liberă.

Jucătorii au intrat pe teren cu mai mulţi câini în braţe, parte a iniţiativei “Umple golul din viaţa ta”. Animalele provin din adăpostul public Brăneşti şi sunt disponibile pentru adopţie.

Înainte de startul partidei, la una dintre intrările în stadion a avut loc un incident în urma căruia a fost reţinut un suporter. Potrivit GSP, jandarnii au folosit gaze lacrimogene.

FCSB: A. Vlad – V. Creţu (Haruţ ’65), Vinicius, Miron, Radunovic – Olaru, I. Cristea (Ov. Popescu ’65), Oct. Popescu – Cordea (Stoica ’68), Keşeru, V. Gheorghe. Antrenor: Edward Iordănescu

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Giafer, R. Grigore, Amzar – Itu, Răuţă, St. Filip – C. Matei (Ivanovski ’46), Torje, Sorescu. Antrenor: Dario Bonetti

Cartonaşe galbene: Creţu ’14, Keşeru ’63, Miron ‘80 / Itu ’25, Torje ‘45+2, Sorescu ’53, Răuţă ‘61

Cartonaş roşu: Filip ‘37

Arbitri: Istvan Kovacs - Ovidiu Artene, Alexandru Cerei - Viorel Flueran

Observatori: Eduard Alexandru, Cornel Sorescu

Torje: E cea mai grea înfrângere din cariera mea. Este ultima dată când Dinamo va fi văzută aşa, de acum toţi vor muri pe teren din minutul 1 până în minutul 95

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, duminică seară, că eşecul înregistrat de Dinamo cu FCSB, scor 0-6, este cel mai greu din cariera sa.

"Este o înfrângere usturătoare. ce mai e de zis? E cea mai grea înfrângere din cariera mea. Trebuie să strângem rândurile, ne pare rău de suporteri, mai mult dacă zic aş fi ridicol. La pauză am schimbat puţin sistemul, nu mai aveam nimic de pierdut, dar fazele fixe ne-au fost fatale. E dezamăgitor, umilitor, îmi pare rău că mi-am început această nouă înfrângere. Atât timp cât voi fi eu aici, este ultima dată când Dinamo va fi văzută aşa, în 12 septembrie, de acum toţi vor muri pe teren din minutul 1 până în minutul 95. Este ruşinos ce s-a întâmplat azi. Nu am văzut faza eliminării lui Filip, acum nu mai putem face nimic. Dinamo nu va retrograda, va lupta la play-off", a declarat Torje la televiziunile care transmit Liga I.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite