Lecţii de civilizaţie pentru Gigi! Uite ce a făcut patronul lui Olăroiu înaintea unui meci capital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al-Ain întâlneşte diseară Al-Jazira în derby-ul campionatului din Emirate, într-un meci care îi poate face campioni pe Cosmin Olăroiu şi pe Mirel Rădoi. Cu 24 de ore înainte de acest derby, şeicul care pompează milioane de dolari în Al-Ain a făcut o serie de afirmaţii care sunt în contrast total cu ieşirile violente ale finanţatorului Stelei. Află ce prime fabuloase încasează românii la Al-Ain!

Spre deosebire de Gigi Becali, care chiar potrivit spuselor sale, nu plăteşte mai mult de 10.000 de euro pe lună unui fotbalist, şeicul Abdullah Mohd Khalid Al-Nahyan, preşedintele Consiliului Director al clubului Al-Ain, nu se uită la bani, atunci când vine vorba de investiţii în fotbal.

Aşa se face că la Al-Ain a ajuns Cosmin Olăroiu, care sub comanda sa are stranieri de top precum Rădoi, ghanezul Gyan şi argentinianul Scoco.

Arabul plăteşte regeşte şi încurajează

În ciuda faptul că între investiţiile sale şi cele făcute de Gigi Becali sau alţi oameni de fotbal de la noi nu poate exista niciun termen de comparaţie, şeicul e de o discreţie incredibilă.

Vorbeşte puţin, iar atunci când o face, încurajează echipa. Ultima mostră de echilibru a oferit-o acum, înaintea meciului capital cu Al-Jazira.

„Într-adevăr, avem un avantaj de şapte puncte faţă de locul doi, însă nu trebuie să anticipăm nimic. Totul se va decide pe gazon, iar în fotbal sunt răsplătiţi cei care sunt bine pregătiţi, nu cei care vorbesc mult. O victorie cu Al-Jazira ne va face campioni, însă o eventuală înfrângere nu înseamnă că ne vom pierde speranţele. După derby, mai sunt patru etape, 12 puncte şi totul e posibil", a declarat şeicul Abdullah.

Încântat de Oli

Acesta e foarte bucuros că a reuşit să-l aducă pe Olăroiu la echipă, mai ales că, în sezonul trecut, Al-Ain a fost la un pas de retrogradare, în timp ce acum e la un pas de a lua titlul.

„Suntem foarte norocoşi să-l avem pe Cosmin la noi. E un tehnician foarte inteligent şi un tactician desăvărşit. A reuşit să obţină rezultate excelente, chiar şi atunci când echipa s-a confruntat cu probleme legate de accidentări sau cu cele legate de absenţele unor fotbalişti importanţi. Orice club din lume şi-ar dori un antrenor la fel de dedicat", a încheiat finanţatorul celor de la Al-Ain.

9.000 de dolari pentru o victorie cu ultima clasată

Şeciul Abdullah investeşte în fotbal sume la care patronii din Liga I nici n-ar îndrăzni să gândească.

Spre exemplu, recent, pentru o victorie în campionat, în deplasare, la ultima clasată Al-Sharjah, Rădoi şi compania au încasat câte 9.000 de dolari!

Înainte de partida din această seară cu Al-Jazira, echipa lui Oli se află pe primul loc cu 43 de puncte din 18 meciuri. Pe doi se află Al-Shabab cu 36 de puncte, dar cu un joc mai mult. Podiumul e încheiat de Al-Jazira, care a adunat 35 de puncte din 18 partide.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite