La noi, Şumudică îşi arată organul genital spre tribune şi nu păţeşte nimic, în Croaţia un gest similar a fost taxat dur

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şumudică într-un „dialog“ cu tribune
Şumudică într-un „dialog“ cu tribune

În campionatul românesc, comportamentul civilizat s-a pierdut de mult pe drum, iar comisiile abilitate trec cu vederea tot felul de gesturi grobiene.

„Adevărul“ a scris, la începutul săptămânii, despre manifestările antrenorilor din prima ligă, ultimul episod şocant fiind cel în care Marius Şumudică a făcut un veritabil circ după CS U Craiova – Astra, scor 1-2.

Antrenorul giurgiuvenilor nu e la prima abatere şi chiar a început acest campionat în tribune, deoarece mai avea o etapă de suspendare de ispăşit din sezonul trecut!

După ultima sa „demonstraţie de forţă“ însă, Şumudică n-a mai păţit nimic, comisiile Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) ignorând ce s-a întâmplat în partida CS U Craiova – Astra.

Dacă la noi mizeria se bagă sub preş, în schimb, în Croaţia, manifestările grobiene nu sunt tolerate pe arenele sportive.

Tocmai de aceea, Dinamo Zagreb l-a amendat cu 100.000 de euro pe Paulo Machado, după ce portughezul le-a arătat suporterilor degetul mijlociu în momentul în care a părăsit terenul în partida din preliminariile Ligii Campionilor cu Molde.

Mai mult, potrivit Digi Sport, jucătorul a fost nevoit să vorbească despre ieşirea sa într-o conferinţă de presă. „Am făcut o mare greşeală şi vreau să le cer scuze suporterilor, preşedintelui, antrenorului, întregii echipe şi familiei mele. A fost un moment urât. Subliniez că-l regret şi că voi arăta pe teren cât îi respect pe suporteri şi pe Dinamo“, a declarat mijlocaşul de 29 de ani. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite