Kylian Mbappe, despărțire în lacrimi de PSG. Cum a reacționat la întrebarea ”De ce nu anunți că Real e noul tău club?”

0
Publicat:

Kylian Mbappe a jucat ultimul său meci la PSG, scor 2-1, cu Lyon în finala Cupei Franței, după 7 ani petrecuți la cel mai mare club din Hexagon. Fanii au uitat de problemele din ultima vreme și au creat o coregrafie de excepție, astfel că despărțirea a fost plină de emoție.

Kylian Mbappe, la ultimul meci în tricoul lui PSG. Foto EPA EFE
Kylian Mbappe, la ultimul meci în tricoul lui PSG. Foto EPA EFE

Titularizat de Luis Enrique în ultimul meci al său la clubul parizian, Kylian Mbappe nu și-a pus amprenta asupra jocului, dar tot a fost protagonistul serii, chiar sub ochii președintelui Macron. După partidă, francezul a fost întrebat de jurnaliști de ce nu face încă anunțul că Real Madrid e noul său club. Fotbalistul a răspuns, dar a evitat să spună numele viitoarei sale formații. ”Pentru că eu cred că încă îmi iau rămas bun de la PSG. Tot ce am vrut a fost să termin bine cariera de la PSG. Este timp pentru toate. Voi anunţa în curând noul meu club”, a spus Kylian Mbappe, potrivit L'Equipe.

Emmanuel Petit s-a săturat de fițele sale

Dacă majoritatea lumii și-a luat adio de la atacantul francez în termeni elogioși, au fost și voci care l-au criticat pe jucător. Fostul internațional Emmanuel Petit, cel care l-a criticat în numeroase rânduri pe Kylian Mbappe, a lansat un nou atac la adresa acestuia. ”Destul! Ne-am săturat de problema Mbappe. Trebuie să se reconecteze, să coboare de pe norișor și să aibă aceeași modestie pe care o avea la începutul carierei. Am fost primul tău fan, dar m-am săturat. Dacă aș putea să îl duc la aeroport să plece mai repede la Madrid, aș face-o”, a spus Emmanuel Petit, conform Mundo Deportivo.

Deși așteaptă să treacă și finala Ligii Campionilor, dintre Real Madrid și Dortmund, pentru a face anunțul oficial, Kylian Mbappe este 100% jucătorul spaniolilor. El va primi un bonus de instalare imens la gruparea iberică, de 125 de milioane de euro, care va fi împărțit în mai multe tranșe. De asemenea, francezul va obține sume importante din drepturile de imagine, iar astfel va avea la Real Madrid câștiguri de aproximativ 50 de milioane de euro net pe an, sumă în care intră salariul, tranșa din bonusul de instalare și bani din drepturile de imagine. Totuși, suma este mai mică decât cea câștigată la PSG, cu circa 20 de milioane de euro pe an.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite