Klopp, un şmecher: Ce a refuzat să zică antrenorul lui Liverpool, după ce echipa sa a spulberat City în Ligă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După un entuziasmant 3-0 cu Manchester City în prima manşă din sferturile Ligii Campionilor, mulţi ar fi fost tentaţi să vorbească despre un rezultat formidabil.

Jurgen Klopp şi-a îmbunătăţit bilanţul în confruntările cu Josep Guardiola, conducând în acest moment cu 7-5. Un meci s-a încheiat la egalitate. De remarcat că Pep are o singură victorie în faţa neamţului în ultimele şase meciuri directe!

Chiar şi aşa, Klopp a refuzat să facă o mare sărbătoare după succesul de miercuri seara. „Pot să spun acum multe lucruri pozitive despre prestaţia noastră, însă, făcând asta, voi înfuria şi mai mult City. Dacă voi face declaraţiile pe care le vreţi voi, Pep nu va face altceva decât să ducă ziarele în vestiar şi o să le zică jucătorilor: <<Asta e ce a spus Klopp. Pe ei!>>“, a afirmat charismaticul antrenor al lui Liverpool.

„Va trebui să muncim, din nou, ca naiba în retur. Asta e tot“, a adăugat Klopp. Acesta a dat asigurări că vedeta Salah e bine, chiar dacă a părăsit terenul accidentat în partea secundă. În schimb, căpitanul Jordan Henderson va rata partida de pe „Ettihad“, fiind suspendat.

3 meciuri a avut Manchester City în acest sezon în care n-a marcat: 0-0 cu Crystal Palace în campionat, 0-1 cu Wigan în Cupa Angliei şi acest 0-3 cu Liverpool.    0-4 e scorul din prima manşă pe care l-a întors Barcelona în sezonul trecut al Ligii Campionilor. Atunci, în optimi, catalanii au învins PSG cu 6-1 în retur.  

Liga Campionilor, sferturi, tur

Juventus - Real Madrid 0-3

Cr. Ronaldo 3, 64, Marcelo 72

Sevilla - Bayern Munchen 1-2

Pablo Sarabia 31 / Jesus Navas 37-penalty, Thiago Alcantara 68

Meciurile retur sunt programate pentru 11 aprilie

Barcelona - AS Roma 4-1

De Rossi 38 (aut.), Manolas 55 (aut.), Pique 59, Suarez 87 / Dzeko 80

Liverpool - Manchester City 3-0

Salah 12, Oxlade-Chamberlain 20, Mane 31

Meciurile retur sunt programate pentru 10 aprilie

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite