Karatiştii de la JKA Braşov s-au remarcat la prima ediţie a Cupei Campionilor Europeni WUKF

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sportivii braşoveni de la CS Karate JKA România au obţinut performanţe la prima ediţie a Cupei Campionilor Europeni WUKF, desfăşurată în perioada 25-26 septembrie, la Cluj Napoca.  Sportiva JKA Vlaicu Miruna a reuşit să câştige medalia de bronz la proba kumite.

În cadrul competiţiei au participat reprezentanţi din doisprezece ţări din Europa, numărul total al participanţiilor ajungând la peste 690 sportivi. În această primă ediţie a cupei, participanţii s-au întrecut la probele de kata şi kumite.

Braşovul, care a obişnuit cu prezenţa constantă în ultimii trei ani la Competiţiile Internaţionale a fost reprezentat de CS Karate JKA Romania, sub comanda antrenorului Chiru Dragos, cu un lot de patru sportivi.

Medalie de bronz la proba kumite

O evoluţie încântătoare a avut-o sportiva JKA Vlaicu Miruna, care a reuşit să câştige medalia de bronz la proba kumite, într-o categorie cu peste 34 concurente, eliminând pe rând cinci sportive din România, Anglia, Ungaria, Ucraina şi pierzând aurul după un meci echilibrat în faţa Ucrainei.

„Acest rezultat este ca o gură de oxigen pentru Campionatul Mondial din Franţa, care va avea loc peste 10 zile, şi unde sperăm să urcăm din nou pe podium. Le mulţumesc sportivilor mei pentru că în fiecare competiţie internaţională duc steagul României cât mai sus",  a declarat antrenorul Dragoş Chiru.

Evoluţii bune au avut şi sportivii din Lotul Naţional FRAM, Jicmon Octavian a urcat până în optimi la proba de kumite şi sportiva Seitz Adina care a urcat până în sferturile de finală.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite