Italienii acuză deja blatul din meciul România – Franţa: Declaraţie dură dată de un fotbalist în faţa jurnaliştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
George Puşcaş, atacant România
George Puşcaş, atacant România

România U-21 şi Franţa U-21 se vor întâlni, diseară (ora 22.00, TVR 1), la Cesena, iar un rezultat de egalitate va califica ambele echipe şi va elimina Italia U-21 de la Euro 2019.

Italia U-21 a început în forţă Campionatul European, cu o victorie clară cu Spania U-21, scor 3-1, însă a încheiat grupa A doar pe locul 2, deoarece s-a împiedicat de Polonia U-21, pierzând cu 0-1. S-a dovedit a fi un eşec costisitor, întrucât Polonia U-21 a fost zdrobită cu 5-0 de Spania U-21, iar ibericii au luat locul 1.

În aceste condiţii, pentru a prinde semifinalele Euro 2019, Italia U-21 are nevoie de un rezultat favorabil în partida dintre România U-21 şi Franţa U-21. Concret, e nevoie fie de un succes al tricolorilor mici, fie de o victorie a Franţei la mai mult de două goluri!

Cum însă o remiză va califica atât România U-21, cât şi Franţa U-21, italienii au început să vorbească din ce în ce mai mult despre un meci aranjat! Potrivit prosport.ro, ultimul care a avut un discurs în acest sens a fost atacantul Federico Chiesa, cel care a marcat de două ori la acest Campionat European.

Ce a spus Federico Chiesa?

*România şi Franţa să nu facă vreun aranjament! Sper să nu facă ceea ce ne aşteptăm cu toţii. Glumele proaste nu sunt gustate în sport! E adevărat, se mai întâmplă astfel de lucruri în fotbal. Sper că nu astăzi.

*Eu cred până la final. Aşteptăm rezultatul partidei. Suntem pregătiţi să jucăm în semifinale. Regretul cel mai mare e acela că n-am remizat cu Polonia. Am intrat pe teren să câştigăm, dar am primit o lecţie. Suntem tineri şi sper să învăţăm ceva din ea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite