Italian „ţepar“: Massone a devalorizat Ceahlăul şi a dat bir cu fugiţii. Cum s-au debarasat nemţenii de el

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angelo Massone
Angelo Massone

Un aşa zis finanţator, care aproape că a falimentat gruparea Livingston în Scoţia, a fost primit cu braţele deschise în România, iar preţul îl plăteşte o formaţie importantă din provincie.

„Adevărul“ a scris aici despre situaţia dificilă în care a ajuns Ceahlăul Piatra Neamţ, acolo unde fotbaliştii fac foamea în cantonament şi au parte de condiţii mizere.

A fost nevoie ca echipa să ajungă aici pentru ca ea să fie eliberată din ghearele lui Angelo Massone. Aflată în insolvenţă, Ceahlăul a fost scoasă de sub conducerea italianului care a dat bir cu fugiţii în ultima perioadă.

„Nu mai avem nicio treabă cu Angelo Massone, deoarece dânsului i s-a ridicat dreptul de administrator special, după ce clubul a întrat în insolvenţă. S-a constatat că el nu bagă niciun ban la club, iar din această cauză i s-au retras aproape toate drepturile. Încercăm să găsim un alt om care să se ocupe de Ceahlăul Piatra Neamţ. Domnul Gheorghe Ştefan ne-a transmis că nu mai doreşte să mai revină în fotbal după problemele pe care le-a avut în ultimul timp“, a declarat preşedintele Viorel Mestecăneanu pentru „Fanatik“.

După şapte etape, Ceahlăul e pe ultimul loc în Seria I a ligii secunde, având patru puncte.  

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite