Istoria se repetă: sportivii, în frunte cu un membru din Consiliul Jucătorilor, se revoltă după ce au aflat veştile despre mutarea Openului Francez de pe Twitter

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Din nou? Problemele de comunicare ţin capul de afiş şi după mutarea turneului de la Roland Garros
Din nou? Problemele de comunicare ţin capul de afiş şi după mutarea turneului de la Roland Garros

Jucătorii se revoltă şi după anunţul legat de mutarea Openului Francez, tradiţional al doilea turneu de Mare Şlem al calendarului, aşa cum au făcut-o şi după anularea turneului de la Indian Wells, când, în primele ore, sportivii s-au plâns că au aflat vestea de pe reţelele de socializare.

Sorana Cîrstea s-a numărat printre nemulţumiţi şi după Indian Wells, iar acum ea a remarcat, ironic, că lucrurile s-au petrecut de manieră similară. Aceeaşi problemă a fost ridicată şi de Alize Cornet sau Alla Kudryaţeva.

Canadianul Vasek Pospisil aduce o perspectivă autorizată, având în vedere faptul că face parte din Consiliul Jucătorilor, reprezentând sportivii clasaţi între locurile 51-100 în structura validată în august 2019. Sportivul în vârstă de 29 de ani a scris un mesaj dur pe Twitter: „Asta e nebunie! Este o decizie majoră luată de Roland Garros, de a se muta la o săptămână după US Open. Fără să comunice cu jucătorii sau cu ATP. Nu avem niciun cuvânt în acest sport. E timpul să acţionăm #unimjucătorii“.

„Pardon?“, a scris şi Naomi Osaka.

 

Şi forurile care guvernează tenisul - ATP, WTA şi Federaţia Internaţională de Tenis - au postat de manieră proprie în ceea ce priveşte decizia de la Paris.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite