Ionuţ Negoiţă promite o bijuterie de stadion pentru Dinamo. Proiectul de 30 de milioane de euro la care suporterii dinamovişti visează cu ochii deschişi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arată macheta stadionului care ar urma să fie construit în "Ştefan cel Mare" FOTO Prosport
Aşa arată macheta stadionului care ar urma să fie construit în "Ştefan cel Mare" FOTO Prosport

Deşi înainte ca Ionuţ Negoiţă să devină acţionar majoritar la Dinamo s-a vehiculat ideea construirii unui stadion nou la Glina, patronul „câinilor“ a infirmat această variantă, precizând că va construi o arenă nouă chiar în „Ştefan cel Mare“, în locul actualului stadion.

Patronul dinamovist a oferit toate detaliile despre noua arenă care ar urma să coste aproximativ 30 de milioane de euro şi să aibă 25.000 de locuri. „Nu vom face stadion la Glina. Ceea ce pot spune este că îmi doresc să construiesc un stadion în Ştefan cel Mare, un stadion nou. Voi face tot ce îmi stă în putinţă să realizez acest lucru, cred că voi reuşi. 

Stadionul ar avea 22-25 000 de locuri. Eu consider că acest număr e suficient. La meciurile importante se poate trece pe Naţional Arena, în cazul în care vor veni mai mulţi suporteri. Din punct de vedere financiar, ar fi o investiţie de 30 de milioane de euro şi s-ar putea întinde pe o perioadă de patru sau cinci ani.“, a spus Negoiţă la DigiSport.

La începutul lunii martie, Negoiţă a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Nicolae Badea, devenind unicul investitor de la Dinamo.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite