Ion Crăciunescu: "Sunt sigur că voi câştiga procesul cu FRF!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu crede că în procent de 99,99 % va câştiga procesul cu FRF, care va avea loc la Râmnicu Vâlcea, el intenţionând să acţioneze în instanţă forul fotbalistic după decizia Comitetului Executiv de a i se lua prerogativele de preşedinte al CCA.

"Azi (n.r. - ieri) mi-au dat o nouă adresă prin care mi-au luat toate prerogativele. Am fost anunţat că nu mai am niciun fel de atribuţii la CCA timp de 45 de zile şi că trebuie să predau gestiunea. Decizia aparţine Comitetului Executiv. Am tot respectul pentru funcţia pe care o ocupă Mircea Sandu, dar dânşii să nu-şi închipuie că sunt mai presus de legile sau de Constituţia României. Nu am să stau cu mâinile în sân şi am să-i acţionez în instanţă. Va fi un blitz krieg (război rapid) pe care îl voi câştiga în proporţie de 99,99 %. Procesul va avea loc la Râmnicu Vâlcea, unde am domiciliul ", a declarat Ion Crăciunescu.

Ion Crăciunescu a fost demis , la 1 august, din funcţia de preşedinte al CCA de către Comitetul Executiv al FRF, întrunit la Casa Fotbalului. "Am fost demis de Comitetul Executiv fără niciun motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărât. Mie nu mi s-a comunicat niciun motiv. Pur şi simplu m-au demis", declara la acea dată, pentru Mediafax, Ion Crăciunescu.

La 2 august, Alexandru Deaconu a acceptat propunerea conducerii Federaţiei Române de Fotbal de a prelua funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, rămasă vacantă după demiterea lui Ion Crăciunescu.

Comitetul Executiv a aprobat, în 13 octombrie 2011, numirea în fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor a lui Ion Crăciunescu, care urma să conducă acest for până în 2014.

El l-a înlocuit pe Vasile Avram, arestat într-un caz de corupţie. Crăciunescu a mai condus CCA în perioada iunie 2003 - octombrie 2005. Mircea Sandu l-a îndepărtat atunci pe Crăciunescu de la conducerea CCA, după ce fostul arbitru l-a susţinut pe Gheorghe Popescu la alegerile pentru preşedinţia FRF din 21 noiembrie.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite