Ion Crăciunescu a fost demis de la şefia CCA

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul arbitru Ion Crăciunescu a fost demis din funcţia de preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor de către Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal. În locul lui Crăciunescu a fost numit Alexandru Deaconu, care va fi obligat să renunţe la cariera de arbitru pentru a fi şef peste arbitrajul românesc.

Pe fondul deselor scandaluri care au zguduit în ultimul timp arbitrajul din România, Comitetul Executiv al Federaţiei l-a demis azi pe Ion Crăciunescu din fruntea Comisiei Centrale a Arbitrilor. Decizia a fost luată de reprezentanţii celor 18 cluburi din Liga I, 14 dintre aceştia fiind pentru demiterea fostului arbitru. De menţionat este că votul a fost secret. Potrivit GSP, principalul motiv pentru care Crăciunescu a fost demis se leagă de arbitrajele slabe din sezonul trecut al Ligii I.

Pe lângă Ion Crăciunescu, membrii Comitetului Executiv al FRF l-au decapitat şi pe Aron Huzu, vicepreşedintele CCA.
Decizia Comitetului Executiv l-a nemulţumit pe fostul şef al arbitrilor, care a lăsat să se înţeleagă că totul a fost aranjat de mai marii fotbalului românesc. „Am fost demis astăzi de Comitetul Executiv fără nici un motiv. Aşa au vrut cluburile din Divizia A şi aşa s-a hotărît. Mie nu mi s-a comunicat nici un motiv. Pur şi simplu m-au demis. Votul a fost ca la carte, ce să mai vorbim. Dragomir a lipsit de la şedinţă, aşa că au fost nouă voturi pentru, unul împotrivă şi o abţinere. E amuzat, a fost şi unul împotrivă, ca să nu se ştie ce şi cum... a fost o lucrătură, dar asta este”, a spus Ion Crăciunescu la aflarea veştii privind deminterea sa.
Crăciunescu a preluat funcţia de preşedinte al CCA în toamna anului trecut, luându-i locul lui Vasile Avram, care fost arestat din cauza acuzaţiilor de corupţie.
În locul lui Crăciunescu a fost numit Alexandru Deaconu, care va trebui să renunţe la cariera de arbitru pentru a se ocupa de şefia CCA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite