Ion Crăciunescu, interzis la televizor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ion Crăciunescu nu va mai putea participa la emisiuni sportive care au drept subiect prestaţia arbitrilor din competiţiile româneşti de fotbal.

Federaţia Română de Fotbal a emis un act prin care interzice ca vreun membru din Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) să mai apară la televizor şi să comenteze prestaţiile arbitrilor.

Acest lucru îi încurcă socotelile lui Ion Crăciunescu, colaborator al unui post de televiziune sportiv şi subordonat al Comitetului Executiv.

„Nu mai putem comenta lucruri legat de fotbal. Practic, ni se interzice să mai facem vreun comentariu legat de arbitrajele jocurilor de fotbal. Am primit o hârtie FRF în care se arată că cei care reprezintă CCA nu vor mai avea dreptul să colaboreze cu emisiuni de radio sau televiziune, ori alte forme de media”, a declarat Ion Crăciunescu.

În prima zi a fiecărei săptămâni, fostul arbitru român era invitatul unei emisiuni de sport, unde analiza cele mai controversate faze ale etapei curente.

Ion Crăciunescu a evoluat la echipa de tineret a Universităţii Craiova, iar la 25 de ani a abandonat cariera de fotbalist pentru cea de arbitru. În 1978 a arbitrat în Divizia C, iar în următorul an a promovat în divizia secundă. În 1981 a arbitrat primul său meci în prima ligă, iar în anul 1996 s-a retras din activitate. De-a lungul carierei sale, Crăciunescu a arbitrat peste 200 de partide din competiţiile interne şi peste 80 de meciuri internaţionale. Ulterior, a fost preşedinte la Universitaea Craiova şi a avut diverse colaboări cu fraţii Becali, în prezent având diferite atribuţii în CCA.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite