Înfrângere categorică a României la Skopje, în faţa ţării gazdă. Ne-ar trebui o minune pentru a ajunge la Mondial. FRH acuză lipsa de fair-play a publicului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: FAcebook - Federaţia Română de Handbal
Foto: FAcebook - Federaţia Română de Handbal

Naţionala masculină de handbal a României a fost învinsă la Skopje de Macedonia de Nord cu scorul de 22-30, în primul meci de play-off pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2023.

„Tricolorii” pregătiţi de Xavi Pascual ar putea întoarce rezultatul în returul programat pentru sâmbătă, 19 martie, de la ora 18:00, în sala Dinamo. Dar pentru aceasta ar fi nevoie ca naţionala de handbal a României să învingă la o diferenţă mai mare de 8 goluri.

În meciul de la Skopje, cel mai bun marcator al României a fost interul Gabriel Cumpănici, cu 5 goluri. Au mai punctat Negru (4), Burlacu (3), Racoţea (3), Rotaru (3), Mănescu (2), Ilie (1) şi Bizău (1).

Câştigătoarea acestei duble manşe va trebui să joace apoi cu Cehia pentru calificarea la turneul final al Campionatului Mondial care se va disputa în 2023, în Polonia şi Suedia. Naţionala masculină de handbal a României nu s-a mai calificat la un turneu final mondial din 2011, când s-au România s-a poziţionat pe locul al 19-lea.

Reacţia FRH, după eşecul suferit în Macedonia de Nord
„Pierdem în Macedonia de Nord în faţa unei echipe foarte bătăioase şi a unui public, din păcate, complet lipsit de fair-play. Cu atât mai mult, peste 2 zile, pe 19 martie de la ora 18.00 la sala Dinamo, putem arăta ce înseamnă să îţi susţii echipa favorită fără să huidui. Cu o sală plină, Naţionala României va avea mai multe şanse.”- Federaţia Română de handbal

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite