"Îmi las barbă, scriu o carte, iar după ce ies voi face un film despre viaţa mea!" Acestea sunt planurile lui Ioan Becali dacă ajunge după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Neoficial, este socotit capul răutăţilor în Dosarul transferurilor. Poate tocmai de aceea, Ioan Becali a primit cea mai grea pedeapsă, opt ani de închisoare cu executare.

Becali a acordat un interviu pentru siteul luju.ro (lumea justiţiei) în care se disculpă de orice vină. El spune că procurorii i-au promis o pedeapsă mai blândă în cazul în care îşi recunoaşte vina şi colaborează cu organele competente, dar propunerea a fost refuzată "deoarece mă ştiu nevinovat". Şi totuşi, Ioan Becali acceptă şi varianta că ar putea ajunge după gratii. "Daca vor ca eu neaparat sa fac puscarie, imi voi lasa in detentie barba necesara pentru a semana cu un scriitor sau un regizor, imi voi scrie propria mea carte-biografica, iar la eliberare, daca sanatatea imi va permite voi fi regizorul filmului vietii mele "Don Giovani de Romania", in care voi gasi personaje incepand cu viata de mic copil si incheind cu postura din aceasta ultima parte a vietii mele. Filmul va avea probabil mai multe parti si ultima parte se va intitula "Don Giovani in balanta Justitiei romane", a declarat Giovani.

Citeşte interviul integral pe www.luju.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite