Imagini fabuloase din vestiarul lui City: Cum s-a sărbătorit prima finală de Liga Campionilor VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Josep Guardiola, antrenor Manchester City, e la a treia finală de Liga Campionilor, după cele două câştigate pe când era pe banca Barcelonei
Josep Guardiola, antrenor Manchester City, e la a treia finală de Liga Campionilor, după cele două câştigate pe când era pe banca Barcelonei

Echipa antrenată de Josep Guardiola şi-a asigurat prezenţa în ultimul act de la Istanbul, la 29 mai, după o „dublă“ victorie cu PSG. După meciul retur, găzduit de „Ettihad Stadium“, a fost o atmosferă incredibilă, în vestiarul „cetăţenilor“.

Sezon fotbalistic de vis pentru oraşul Manchester! City e în finala Ligii Campionilor, United e cu un pas, în ultimul act al Ligii Europa, după victoria din turul semifinalelor, 6-2 cu AS Roma!

Dacă United, de pe vremea lui Sir Alex Ferguson, e o prezenţă obişnuită în fazele superioare ale competiţiilor UEFA, în schimb, pentru City urmează prima finală de Liga Campionilor, în istoria de 127 de ani a grupării. 

Până acum, City are un singur trofeu în palmaresul european al clubului, o Cupă a Cupelor, în 1969-1970. Atunci, „cetăţenii“ au învins Górnik Zabrze (Polonia), scor 2-1, în finala de la Viena.

Acum însă, Manchester City a atins cu totul alt nivel, realizând un parcurs fabulos, în acest sezon al Ligii Campionilor. Concret, elevii lui Guardiola au şapte victorii la rând, în cele 12 partide pe care le-au jucat în Ligă, în actuala stagiune! 

Manchester City, în actualul sezon din Liga Campionilor

Semifinale

Manchester City - PSG 2-0 

PSG - Manchester City 1-2 

Sferturi

Dortmund - Manchester City 1-2 

Manchester City - Dortmund 2-1 

Optimi

Manchester City - Monchengladbach 2-0 

Monchengladbach - Manchester City 0-2 

Faza grupelor

Manchester City - Marseille 3-0 

FC Porto - Manchester City 0-0 

Olympiakos - Manchester City 0-1 

Manchester City - Olympiakos 3-0 

Marseille - Manchester City 0-3 

Manchester City - FC Porto 3-1

În finala de la 29 mai, City va întâlni învingătoarea duelului Chelsea - Real Madrid, care s-a încheiat 1-1, în tur, în Spania.

Până atunci, calificarea în finala Ligii Campionilor a fost sărbătorită cu mare entuziasm, în vestiarul celor de la City. Imaginile au fost postate pe Twitter de portarul american, Zack Steffen, rezervă în echipa lui Guardiola.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite