Imaginea sezonului. Antrenorul Bogdan Andone a plâns în genunchi după victoria care a dinamitat lupta de la retrogradare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

FC Botoșani a reușit primul succes după 7 meciuri, sâmbătă, în etapa a 2-a a play-out-ului: 2-1 în derby-ul Moldovei, cu Poli Iași. Culmea, ultimul succes al formației lui Bogdan Andone fusese înregistrat tot contra aceleiași echipe și cu același scor.

Victoria botoșănenilor, văzuți de mulți drept victime sigure în acest sezon, dinamitează lupta pentru evitarea retrogradării. Moldovenii au intrat de pe ultimul loc în play-out-ul Superligii și, cu victoria obținută în fața lui Poli Iași, au ajuns la 14 puncte, având unul în spatele lui Dinamo, două față de FCU Craiova, și trei până la Voluntari și ieșeni. Adică orice e posibil pe viitor. Runda următoare, formația lui Bogdan Andone se deplasează la Arad, pentru duelul cu UTA, meci care se va disputa fără spectatori.

Bogdan Andone a dat frâu emoțiilor după succesul contra lui Poli Iași. Captură OrangeSport
Bogdan Andone a dat frâu emoțiilor după succesul contra lui Poli Iași. Captură OrangeSport

Desfășurarea derby-ului Moldovei a fost plină de dramatism. Gazdele au întors rezultatul în partea secundă, prin reușitele lui Dican și Lopez, făcându-l pe antrenorul Bogdan Andone să se descătușeze imediat după fluierul final al arbitrului Viorel Flueran. Scăpat de tensiune, tehnicianul lui FC Botoșani s-a pus în genunchi și a plâns, oferind una dintre imaginile memorabile din Superliga. Au urmat felicitările cu jucătorii și staff-ul său, dar și un tur al stadionului, în uralele celor peste 3.000 de spectatori.

Leo Grozavu, demis de la Poli Iași 

De partea cealaltă, la câteva ore după finalul partidei, ieșenii au anunțat că Leo Grozavu nu mai este antrenorul echipei. Eșecul cu Botoșani nu a fost digerat de șefii clubului, care au renunțat la tehnician. Până la numirea unui nou antrenor, de pregătirea Politehnicii se va ocupa antrenorul secund Mugurel Cornățeanu, care are licența PRO.

image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite