Iliev a semnat cu Steaua / "Întâlnirea cu Gigi a contat foarte mult"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bulgarul Iliev a ajuns la un acord cu gruparea roş-albastră în această seară.

Fostul fundaş al Craiovei, declarat liber de contract în această săptămână a acceptat oferta Stelei: 10.000 de euro pe lună, plus 250.000 de euro primă de instalare.

Mutarea a fost confirmată de preşedintele Stelei, Helmuth Duckadam. "Venirea sa e un plus. E un jucător valoros, care e şi foarte periculos în atac. E un transfer bun. Am fost anunţat prin sms cu câteva minute înainte să semneze", a spus Duckadam la gsptv.

Iliev s-a declarat foarte încântat de realizarea acestui transfer. "Este o zi foarte fericită din viaţa mea, pentru că am semnat cu Steaua Bucureşti, un club foarte important în Europa, cu multă tradiţie. Mă bucur foarte mult că am ajuns aici, chiar dacă am avut foarte multe oferte, dar întâlnirea cu patronul echipei a contat foarte mult în alegerea mea. Dânsul m-a apreciat tot timpul, iar acest lucru m-a bucurat, iar de acum înainte voi da totul pe teren pentru a-l mulţumi pe patron, pe antrenor şi pe suporterii echipei Steaua Bucureşti. Voi face tot posibilul ca alături de coechipierii mei să îndeplinim obiectivele pe care echipa şi le-a propus în acest sezon", a spus Iliev pentru site-ul oficial al Stelei.


Iliev şi Gargorov au fost declaraţi liberi de contract în această săptămână după ce şi-au depus memoriile la Ligă, motivând că nu şi-au primit salariul de mai multe luni.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite