Ilie Stan în delir: „Publicul din Ghencea a fost al 12-lea nostru jucător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tehnicianul roş-albaştrilor a dezvăluit că şi-a îndeplinit un vis după victoria cu Astra.

„Mi-am dorit mult victoria la primul meu meci ca antrenor în Ghencea. Felicit echipa pentru că am revenit de la 0-1. Felicit publicul, care pentru noi a fost al 12-lea jucător. Am luat gol după un început bun al nostru, dar important e că echipa şi-a revenit şi a pus presiune pe adversar. Mă bucur pentru joc. Cred că spectatorii au plecat mulţumiţi acasă", a declarat Ilie Stan.

Acesta a povestit cum şi-a pregătit elevii pentru meci: „Mulţi dintre actualii jucători visau să joace pe Ghencea, le-am reamintit asta şi i-am motivat înaintea jocului".

Crede că Pârvulescu e pregătit pentru naţională

Tehnicianul a avut doi remarcaţi la capăul meciului cu Astra. „Rusescu e un jucător de excepţie, sper să aibă aceeaşi frecvenţă la finalizare şi să mai dea multe goluri. Paulică (n.r. - Paul Pârvulescu) e un jucător care creşte de la meci la meci, chiar dacă joacă pe un post nou, cel de fundaş stânga. Poate fi convocat la echipa naţională", a spus Ilie Stan.

Chestionat despre şansele la câştigarea titlului, antrenorul a răspuns scurt: „Promit că în continuare le vom pune multe probleme adversarilor".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite