Ilie Năstase s-a apărat în stilul lui la ITF. Afirmaţiile care i-au făcut mai mult său decât bine şi i-au adus o suspendare pe ani buni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilie Năstase
Ilie Năstase

Ilie Năstase a primit o suspendare drastică din partea Federaţiei Internaţionale, după incidentele de la meciul de Fed Cup din aprilie.

Năstase va sta în afara competiţiilor organizate de ITF până la 31 decembrie 2020, motivaţia judecătorilor fiind următoarea:

 "Năstase a fost pedepsit pentru remarcile la adresa Serenei Williams, care au fost catalogate drept rasiste, pentru “avansurile sexuale făcute căpitanului echipei de Fed Cup a Marii Britanii”, Keothavong, pentru ameninţări şi injurii la adresa reprezentanţilor presei prezente la Mamaia, la meciul de Fed Cup România – Marea Britanie, şi pentru ameninţări şi injurii la adresa oficialilor partidei şi ai membrilor echipei de Fed Cup a Marii Britanii, precum şi pentru refuzul de a părăsi arena de joc". 

O jurnalistă de la Eurosport, citată de ziare.com susţine că Năstase s-a apărat în stilul său caracteristic, spunând că În România rasismul nu este o problemă aşa delicată şi că el are doi prieteni de culoare. 

FOTO Documentul oficial, care atestă suspendarea drastică primită de Ilie Năstase

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite