Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au oprit în semifinale la Australian Open

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Horia Tecău şi Robert Lindstedt (Reuters)
Horia Tecău şi Robert Lindstedt (Reuters)

Perechea româno-suedeză a pierdut din nou în faţa americanilor Bob şi Mike Bryan, dupa un meci de infarct în care dublul din care face parte şi Horia Tecău ne-a dat speranţe până în ultima clipă.

Horia Tecău şi Robert Lindsedt au fost învinşi de campionii şi principalii favoriţi ai acestui turneu, fraţii Bryan, cu scorul de 4-6, 6-3, 7-6 (5), la capătul unei partide care a ţinut două ore.

Chiar dacă au servit cu peste 200 de km/h şi 13 aşi, de trei ori mai mulţi decât adversarii lor, dublul româno-suedez nu a putut face faţă campionilor en-titre.

Desemnaţi cap de serie nr. 7, Horia si Lindstedt au mers umăr la umăr în setul decisiv până în tiebreak, unde au condus cu 5-2. Americanii au accelerat şi au câştigat toate mingile până la capăt, calificându-se în finală!

Horia Tecău va juca în această dimineaţă şi la dublu mixt, acolo unde face echipă cu americanca Mattek-Sands. Ei îi întâlnesc în "sferturi" pe  cuplul Jarmila Gajdosova(AUS)/Bruno Soares(BRA). La juniori, românca Ilka Csoreg, a ajuns în semifinale, la dublu feminin. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite