Hodgson: "Loviturile de departajare nu prea au mare legătură cu un meci de fotbal"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roy Hodgson
Roy Hodgson

Selecţionerul Angliei, Roy Hodgson, a declarat, duminică seară, că loviturile de departajare nu au prea mare legătură cu fotbalul, după ce englezii au fost învinşi la penaltiuri, scor 4-2, de Italia, în sferturile Euro-2012, informează AFP.

"Am muncit mult, am dat totul, am trecut peste crampe şi probleme fizice. Am încercat, nu am jucat pentru a ajunge la penaltiuri. Ne-am apărat foarte bine şi nu am ştiut să profităm de ocaziile avute. Jucătorii au executat penaltiuri la antrenamente, mai ales că a devenit o mică obsesie în fotbalul englez. Şi au fost foarte buni, dar este imposibil să fie la fel şi în meci. Aveam cinci executanţi foarte buni, dar doi au ratat. Am fost neînvinşi în 120 de minute. Am pierdut pentru că nu reuşim să ne impunem la loviturile de departajare, iar sincer să fiu acestea nu au prea mare legătură cu un meci de fotbal", a declarat Hodgson.

Hodgson a mulţumit fanilor care au fost alături de echipă şi regretă că nu le-a putut oferi calificarea. El a lăudat şi gazdele competiţiei, subliniind că Anglia a fost foarte bine primită la Kiev, Doneţk, dar şi la baza de cantonament din Polonia.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite