HCM Constanța a pierdut și al treilea meci în Liga Campionilor: 25-27 cu Cimos!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Indiscutabil că nu e cea mai bună perioadă din istoria echipei masculine de handbal HCM Constanța. În această seară, la Buzău, gruparea de pe Litoral a suferit al treilea eșec din această ediție a Ligii Campionilor: 25-27 (14-14) cu Cimos Koper (Slovenia).

Prima repriză a fost una în care oaspeții s-au aflat deseori în avantaj, ei detașându-se chiar din start. Csepreghi (6 goluri), Sabou (4), Novanc (4), Stavrositu (3) și colegii lor au reușit însă să egaleze la 14 chiar înaintea ultimului fluier al reprizei, îndeosebi datorită intervențiilor salvatoare ale portarului Mihai Popescu. După pauză HCM a reușit ceea ce nimeni nu mai văzuse de la meciul cu Montpellier, din urmă cu câțiva ani: s-a detașat la 20-15 în minutul 38! Minunea nu s-a repetat. Cimos Koper s-a impus cu 27-25 profitând de unele erori copilărești ale constănțenilor.

Acest eșec face ca HCM să se afle pe ultimul loc în clasamentul grupei C după trei etape, fără niciun punct la activ. Duminică sunt programate celelalte două partide: Orlen Wisla Plock (Polonia) – St. Petersburg GC (Rusia) și HSV Hamburg (Germania) – HC Metalurg (Macedonia). În etapa următoare, în 19 octombrie, HCM va juca în Rusia, cu St. Petersburg.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite